Nissan a prezentat pentru piaţa din Orientul Mijlociu noul SUV Nissan X-Terra, de fapt a treia generaţie a modelului care fost introdus pentru prima dată în îndepărtatul 1999.

SUV-urile Nissan Xterra pe bază de şasiu cadru au fost produse până în 2015, prima generație fiind practic globală, iar a doua dedicată doar Americii de Nord.

Noua maşină este făcută pe baza pickup-ului Navara şi astfel este un concurent direct pentru Mitsubishi Pajero Sport sau Toyota Fortuner, deşi îi poate da târcoale şi aceluiaşi Toyota Land Cruiser Prado, inclusiv prin preţul său în raport cu dotările! Citeşte continuarea şi află dacă îţi permiţi o astfel de maşină (preţul), pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!