Război în Ucraina, ziua 171: Apelul autorităților din Energodar. Slovacia livrează Ucrainei patru obuziere Zuzana

coronavirus

Moldova coordonează cu OMS posibilitatea de a obține vaccin anti-COVID pentru 20% din populația țării

27 noiembrie 2020, ora 16:46
Distribuie:

Ministerul Sănătății coordonează cu Organizația Mondială a Sănătății și Alianața Globală pentru Vaccinuri și Imunizări posibilitatea livrării vaccinului anti-COVID pentru 20% din populația Republicii Moldova. Totodată, Banca Mondială este disponibilă să finanțeze statele, în scopul asigurării cu vaccinuri anti-COVID, anunță Guvernul.

De asemenea, la ședința Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică de astăzi, premierul Ion Chicu a menționat că s-a adresat prim-miniștrilor din statele baltice, Letonia și Lituania cu rugămintea ca să distribuie și Republicii Moldova o parte din cotele de vaccinuri pe care le vor primi în cadrul UE.

De asemenea, voi discuta și cu omologul meu din Ungaria, colegii din România și Federația Rusă ca aceste vaccinuri să fie livrate și Republicii Moldova, pe măsura în care vor trece toate testările și aprobările”, a declarat Ion Chicu.

 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram