Vești proaste pentru șoferi. Polița de asigurare obligatorie de răspundere civilă auto se scumpește de la începutul lunii viitoare.

Începând cu data de 1 decembrie 2020, primele de referință aferente asigurărilor obligatorii de răspundere civilă auto internă se vor majora cu aproape 15 la sută. O decizie în acest sens a fost luată de către Comisia Națională a Pieței Financiare, iar documentul a fost publicat deja în Monitorul Oficial.

Asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto are menirea de a apăra interesul economic și social al întregii comunități precum și de a proteja victimele unor accidente.

Șoferii care nu dispun de asigurare obligatorie de răspundere civilă auto riscă să fie sancționați conform Codului Contravențional.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!