/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Federația Moldovenească de Fotbal a reprogramat câteva meciuri din Divizia Națională din cauza restricțiilor cauzate de pandemie

missing
28 noiembrie 2020, ora 15:27

Federația Moldovenească de Fotbal a reprogramat câteva meciuri din Divizia Națională din cauza restricțiilor cauzate de pandemie. Aceasta, după ce ieri, Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a emis o nouă Hotărâre prin care  interzicea organizărea și desfășurărea competițiilor sportive cu prezența fizică a persoanelor.

Prin urmare, Comitetul de Urgenţă al FMF a hotărât să reprogrameze mai multe meciuri de fotbal.

Astfel, a fost reprogramat meciul etapei a XXI-a din Divizia Națională, FC Florești – FC Petrocub Hîncești, la data de 29 noiembrie.

Meciul FC Milsami – CSF Speranța a fost reprogramat pentru anul 2021, data disputării va fi stabilită ulterior.

De asemenea, au fost transferate disputarea meciurilor etapelor XXII, XXIII, XXIV pentru anul 2021, data disputării meciurilor va fi stabilită ulterior, transmite fmf.md.

Precizăm că, în scopul sporirii măsurilor aplicate de prevenire şi control a infecţiei COVID-19, Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică prin Hotărîrea nr. 35 din 27 noiembrie 2020 a declarat stare de urgenţă în sănătate publică pe întreg teritoriul Republicii Moldova pe perioada 30 noiembrie 2020 – 15 ianuarie 2021.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram