/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/DOC/ Ultima oră! Încă un deputat a părăsit grupul lui Candu și aderă la platforma „Pentru Moldova”

29 noiembrie 2020, ora 18:05

Încă un deputat a părăsit grupul „Pro Moldova”, liderul căruia este Andrian Candu, și aderă la platformă „Pentru Moldova”. Este vorba despre legislatorul Gheorghe Brașovschi. Un anunț în acest sens a fost făcut pe rețelele sociale de către grupul „Pentru Moldova”.

„Platforma parlamentară „Pentru Moldova” salută decizia deputatului Gheorghe Brașovschi de a semna convenția pentru aderare la platformă și de a face echipă în Parlament alături de alți șase deputați neafiliați și membrii fracțiunii Partidului „ȘOR”. Felicităm pe Gheorghe Brașovschi pentru decizia asumată! Avem mult de lucru ca să ne onorăm promisiunile date oamenilor, iar împreună suntem mai puternici! Este un pas responsabil, dar şi un model cum deputații pot contribui, prin promovarea dialogului constructiv, la realizarea proiectelor importante pentru țară și pentru cetățeni. Considerăm că este momentul oportun să dăm dovadă cu toții de maturitate şi responsabilitate, să uităm pentru moment de divergențele politice şi să demonstrăm atașamentul față de promisiunile făcute oamenilor care ne-au dat votul”, scrie pe pagina de Facebook a platformei.

Astfel, după aderarea lui Gheorghe Brașovschi la platforma „Pentru Moldova”, grupul numără șapte deputați.

Sursa: Facebook/ Pentru Moldova

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram