Încă un deputat a părăsit grupul „Pro Moldova”, liderul căruia este Andrian Candu, și aderă la platformă „Pentru Moldova”. Este vorba despre legislatorul Gheorghe Brașovschi. Un anunț în acest sens a fost făcut pe rețelele sociale de către grupul „Pentru Moldova”.

„Platforma parlamentară „Pentru Moldova” salută decizia deputatului Gheorghe Brașovschi de a semna convenția pentru aderare la platformă și de a face echipă în Parlament alături de alți șase deputați neafiliați și membrii fracțiunii Partidului „ȘOR”. Felicităm pe Gheorghe Brașovschi pentru decizia asumată! Avem mult de lucru ca să ne onorăm promisiunile date oamenilor, iar împreună suntem mai puternici! Este un pas responsabil, dar şi un model cum deputații pot contribui, prin promovarea dialogului constructiv, la realizarea proiectelor importante pentru țară și pentru cetățeni. Considerăm că este momentul oportun să dăm dovadă cu toții de maturitate şi responsabilitate, să uităm pentru moment de divergențele politice şi să demonstrăm atașamentul față de promisiunile făcute oamenilor care ne-au dat votul”, scrie pe pagina de Facebook a platformei.

Astfel, după aderarea lui Gheorghe Brașovschi la platforma „Pentru Moldova”, grupul numără șapte deputați.

Sursa: Facebook/ Pentru Moldova

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!