/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Sistemul medical a mai pierdut un lucrător. Un neurolog de la Spitalul „Sfânta Treime” s-a stins din viață

missing
29 noiembrie 2020, ora 16:16

Sistemul medical a mai pierdut un lucrător, s-a stins din viață medicul neurolog, șeful Secției Neurologie a Spitalului Municipal „Sfânta Treime”, Victor Munteanu, la vârsta de 60 de ani. Colectivul instituției medicale a transmis un mesaj de condoleanță.

„Întregul colectiv exprimă sincere condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor, prietenilor și tuturor celor ce au avut posibilitatea să-l cunoască și să-l aprecieze ca pe un medic de excepție și om de valoare. Doctorul care a ajutat mii de pacienți să scape de suferință, a pierdut lupta cu boala. Drum lin spre cele veșnice, Victor Munteanu”, se arată într-un mesaj pe rețelele sociale.

Victor Munteanu și-a început activitatea în calitate de medic neurolog în Grigoriopol, din 1987, pe parcursul a 33 de ani a activat în cadrul Spitalului Clinic Municipal „Sfânta Treime”, din 2002 fiind numit șef Secție Neurologie.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram