Cabinetul de Miniștri se întrunește, luni, 30 noiembrie în ședință pentru a aproba proiectele bugetului de stat, bugetului asigurărilor sociale de stat, bugetului fondurilor asigurării de asistență medicală și Politica bugetar-fiscală. Anunțul a fost făcut de către prim-ministrul Ion Chicu după ședința cu președintele în exercițiu Igor Dodon și președinta Parlamentului, Zinaida Grecenîi.

Potrivit lui Ion Chicu, cele patru documente vor fi votate de Guvern și remise Parlamentului spre aprobare.

„Astăzi la 17:00 vom convoca ședința Guvernului pentru a examina proiectul politici bugetar fiscale 2021 și cele trei proiecte ale bugetelor anuale. Astăzi le vom examina ca să le remitem Parlamentului. Bugetul pentru anul viitor este un buget care reflectă situația actuală și vine să susțină ramurile prioritare. Acest buget care vine cu majorări în sectorul bugetar trebuie susținut. Bugetul vine cu majorări de salarii și pentru alte categorii de angajați din sectorul bugetar. Totodată, Guvernul nu a renunțat nici la investițiile în infrastructură”, a declarat premierul Chicu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!