/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Cel mai probabil, BMW X7 facelift va avea faţa noilor X8 şi Seria 7

missing
30 noiembrie 2020, ora 12:39

În mod evident, nici timpul şi nici pandemia de COVID-19 nu sunt piedici majore în ceea ce priveşte dezvoltarea de automobile noi sau actualizate. Nu şi pentru producătorii auto de talie grea, care au foarte mulţi angajaţi, dar şi destul de multe modele în gamă de care trebuie să aibă grijă.

Deşi modelul BMW X7 este unul relativ nou lansat, practic imediat după acest eveniment s-a purces la pregătirea facelift-ului. Tradiţional şi cel mai des principiu folosit în acest sens este o actualizare majoră o dată la patru ani în cadrul unei generaţii care există pe piaţă de regulă timp de opt ani. Citeşte continuarea şi vezi cum ar putea arăta maşina în câteva imagini render, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram