/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Debut european pentru noua generaţie Toyota Mirai. Specificaţii finale

30 noiembrie 2020, ora 17:19

Viziunea Toyota pentru o viitoare societate sustenabilă a hidrogenului recunoaște valoarea sa ca resursă viabilă și abundentă pentru transportul și stocarea energiei. Anume hidrogenul are potențialul de a oferi o mobilitate cu zero emisii de carbon, nu doar în vehiculele rutiere, ci în mod egal în trenuri, nave și avioane, dar și de a genera energie pentru industrie, afaceri și case. Este, de asemenea, un mijloc eficient de stocare a energiei regenerabile și poate fi transportat acolo unde este nevoie.

Toyota a început dezvoltarea unui vehicul electric cu sistem de propulsie cu pile de combustie pe bază de hidrogen în 1992, introducând cu succes berlina Mirai pe piețele mondiale în 2014. Această realizare revoluționară s-a bazat pe experiența mondială a companiei în tehnologia hibridă, cea de bază pentru o gamă largă de trenuri de propulsie electrificate pentru vehicule. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram