/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Trei copii au fost răniți, după ce mașina în care se aflau s-a lovit de o bordură în Bălți. Șoferița se afla în stare de ebrietate

30 noiembrie 2020, ora 12:51

Trei copii au fost răniți într-un accident care s-a produs în noaptea de duminică spre luni în orașul Bălți. Oamenii legii spun că mașina în care se aflau minorii s-a lovit de o bordură, iar apoi s-a răsturnat. Potrivit Poliției, șoferița se afla în stare de ebrietate.

Este vorba despre o femeie de 27 ani, fiind în stare de ebrietate la volan (0.58 mg/l) a pierdut controlul automobilului și s-a tamponat în bordură, după care s-a inversat. În mașină se afla un bărbat 55 de ani, tot în stare de ebrietate (0.82 mg/l) și doi minori de câte zece ani.

Foto: Facebook/ Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP

Ulterior, s-a stabilit că în timpul producerii accidentului, în autovehicul se mai afla o femeie de 36 de ani cu un copil de până la doi ani, care a părăsit locul accidentului imediat după impact, lăsând persoanele traumate în mașină, neacordându-le ajutor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram