Ziua de luni, 30 noiembrie, a pregătit multe surprize pentru nativii din horoscop, scrie libertatea.ro.

Horoscop Berbec – 30 noiembrie 2020: Chiar dacă te simți în stare să muți și munții din loc, e nevoie de o strategie inteligentă pentru a realiza planurile la care lucrezi acum. Curajul e bun, dar nu e suficient.

Horoscop Taur – 30 noiembrie 2020: Este bine să asculți ceea ce ți se spune și abia apoi să te pronunți, ca să fii sigur că mesajul a ajuns la tine exact așa cum a fost transmis, fără distorsiuni.

Horoscop Gemeni – 30 noiembrie 2020: Crește riscul unor dezamăgiri pe plan profesional, în funcție de ce aspirații ai avut. Acum știi, însă, sau vei afla că multe dintre realizările tale depind și de dorința de a coopera a altora.

Horoscop Rac – 30 noiembrie 2020: Ești dispus să îți asumi riscuri pe plan profesional, dar poate ar trebui să reevaluezi aceste situații, ca să fii sigur că ai apreciat corect pierderile și câștigurile posibile.

Horoscop Leu – 30 noiembrie 2020: Începe să se contureze nevoia de a veni cu un nou plan, în locul unuia care se dovedește a fi nerealist. E nevoie de curaj și nu duci lipsă de așa ceva, dar și de o planificare atentă.

Horoscop Fecioară – 30 noiembrie 2020: Cei dragi sau simplul fapt că aceștia există în viața ta îți limitează anumite dorințe, dar știi foarte bine ce e mai important dintre sentimentele frumoase și posibilele realizări.

Horoscop Balanță – 30 noiembrie 2020: Contează mult cât de sincer ești cu cei din familie, cât de dispus ești să îndepărtezi de bunăvoie perdeaua de fum pe care o arunci asupra unei situații pe care vrei să o controlezi.

Horoscop Scorpion – 30 noiembrie 2020: S-ar putea ajunge la unele complicații la serviciu, pe fondul unor probleme de sănătate, ale tale sau ale altcuiva. Este bine să ai o atitudine constructivă, să dai o mână de ajutor acolo unde e nevoie.

Horoscop Săgetător – 30 noiembrie 2020: Poate că unele dintre momentele acestei zile vor fi mai intense, dar dincolo de această intensitate, se ascund comorile cooperării, chiar și în condițiile unui ton mai ridicat decât de obicei.

Horoscop Capricorn – 30 noiembrie 2020: Ai ajuns la o adevărată colecție de dezamăgiri, practic toți cei din anturajul apropiat sunt pe această listă. Și dacă e așa, ar fi bine să te întrebi unde e, de fapt, problema.

Horoscop Vărsător – 30 noiembrie 2020: Cu o abordare puțin mai diplomatică ai putea ajunge la o înțelegere cu unii apropiați, cei de la care aștepți ceva. Și mai bine ar fi să reevaluezi aceste așteptări.

Horoscop Pești – 30 noiembrie 2020: Poate te așteptai ca anumite decizii luate împreună cu cei din familie să fie respectate. De tine depinde dacă vei considera acest lucru o dezamăgire sau o descoperire a limitelor celor apropiați.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!