/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

Messi, chemat înapoi în Argentina, după gestul său viral: „Îl iubim ca pe Maradona”

missing
30 noiembrie 2020, ora 15:54

Lionel Messi i-a adus un omagiu lui Diego Maradona, ieri, la meciul Barcelona – Osasuna 4-0, îmbrăcând tricoul lui Newell’s Old Boys, purtat de “El Pibe D’Oro” în sezonul 1993/1994, scrie digisport.ro.

În minutul 73 al partidei de pe Camp Nou, când scorul era deja 3-0, Messi a luat o acțiune pe cont propriu, a fentat doi adversari și a trimis un șut imparabil cu piciorul stâng, stabilind astfel scorul final. Căpitanul catalanilor și-a dat jos tricoul de joc, sub care avea unul cu Newell’s Old Boys, echipa la care el a debutat în fotbalul profesionist și totodată formația pentru care Diego Maradona a evoluat în perioada 1993-1994.

Gestul lui Messi a devenit viral în Argentina, iar președintele lui Newell’s Old Boys îndrăznește să spere că Messi se va întoarce la echipa pentru care a evoluat de la 6 până la 12 ani, înainte să ajungă la FC Barcelona.

“Sunt foarte mulțumit de atitudinea lui Messi. Pentru noi, este un idol absolut. E o persoană excelentă, care iubește Newell’s. Sper ca într-o zi să vină la noi, indiferent de vârstă. Aici îl iubim la fel ca pe Maradona.

Noi îl adorăm pe Messi și nu am nicio îndoială că Messi simte la fel față de Newell’s. Nu ar fi înțelept din partea mea să îmi dau cu părerea în momentul în care este la un alt club. Chiar dacă va veni, chiar dacă nu va veni, noi tot îl iubim.

Este o persoană extrem de iubită în Rosario. Sper că va veni”, a spus Eduardo Bermudez, președintele clubului argentinian, citat de The Sun.

30 iunie 2021 este data la care expiră actualul contract al lui Messi cu Barcelona

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram