/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Numărul persoanelor care au avut de suferit în urma accidentului de la Strășeni a ajuns la nouă

missing
30 noiembrie 2020, ora 09:41

Numărul persoanelor care au avut de suferit în urma accidentului de la Strășeni a ajuns la nouă. Dacă ieri, poliția spunea că o persoană a decedat, iar șapte au avut de suferit, astăzi salvatorii au venit cu informații actualizate, comunicând că opt persoane au fost spitalizare. 

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), patru persoane au fost descarcerate de salvatori în urma accidentului. Salvatorii spun că apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 16:34, iar potrivit primelor informații două autovehicule de „Mercedes” s-au tamponat, iar în rezultat nouă persoane, inclusiv doi copii au avut de suferit.

În urma accidentului, un bărbat în vârstă de 40 de ani a decedat pe loc, iar alte opt persoane cu vârstele cuprinse între 57 de ani și 18 ani, dar și doi minori cu vârsta de tre ani și 11 ani au avut nevoie de îngrijiri medicale. La fața locului au intervenit salvatorii Detașamentului Regional Căutare Salvare nr.1 din municipiul Chișinău, care au avut misiunea de a descarcera din fiarele automobilelor patru persoane, inclusiv cadavrul bărbatului decedat.

Persoanele rănite au fost transportate la Institutul de Medicină Urgentă din Capitală, iar copii la Institutul Mamei și Copilului. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite de specialiști.

Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 22 situații de risc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram