Război în Ucraina, ziua 169: Rușii au bombardat din nou centrala de la Zaporojie. Nivelul de radiații - în normă

politic

Va accepta sau nu Ion Chicu invitația pentru întrevederea oficială lansată de Maia Sandu

30 noiembrie 2020, ora 23:54
Distribuie:

Prim-ministrul Ion Chicu spune că va accepta invitația Maiei Sandu pentru o întrevedere oficială. Aceasta, după ce astăzi, 30 noiembrie, președinta aleasă Maia Sandu a spus în cadrul unei conferințe de presă că actualul Guvern trebuie să-și dea demisia pentru a putea fi convocate alegeri parlamentare anticipate și că își dorește o întrevedere cu prim-ministrul actual.

„Nu am primit o invitație oficială, decât invitația publică de la conferința de astăzi, cred că urmează. Intuiesc că acum agenda ei este foarte încărcată, formează echipa. Eu am spus de fiecare dată că succesul în soluționarea problemelor constă în comunicare și colaborarea între instituțiile statului”, a menționat Chicu în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

Totodată, acesta a menționat că poate discuta cu orice cetățean al Republicii Moldova în orice moment, inclusiv cu președintele ales: „Pentru invitația care a fost lansată intuiesc că este și o agendă a discuțiilor, de aceea totul depinde de ce o să fie subiectul discuției”, a conchis Chicu.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram