/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ A primit un colet cu droguri din SUA, în valoare de 40 de mii de lei. Un bărbat, reținut de vameși

missing
30 noiembrie 2020, ora 11:45

Un bărbat de 29 de ani din Chișinău este cercetat penal pentru contrabandă cu droguri în proporții deosebit de mari, după ce s-a prezentat la oficiul poștal pentru a ridica un colet cu droguri, pe 25 noiembrie, iar în cele din urmă a fost reținut de către oamenii legii.

Vameșii spun că drogurile au fost introduse în țară printr-un colet poștal, ajuns din Statele Unite ale Americii. În urma examinării coletului, au fost depistate 115 grame de marijuana și 14 grame de ulei de canabis.

Imediat după reținere, ofițerii Serviciului Vamal și procurorii au efectuat percheziții la adresa de domiciliu a bănuitului. Potrivit informațiilor preliminare, substanțele narcotice urmau să fie vândute în Chișinău, iar valoarea pe piață a acestora este de peste 40 de mii de lei.

Suspectul a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă pedeapsă sub formă de privațiune de libertate pe un termen de până la 15 ani.

În prezent, Serviciul Vamal și Procuratura municipiului Chișinău, Oficiul principal, efectuează acțiuni de urmărire penală în scopul stabilirii circumstanțelor cazului cercetat și identificării tuturor persoanelor implicate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram