Peste 30 de locații din orașul Chișinău vor fi decorate pentru Revelion și Crăciun. Locuitorii Capitalei vor putea admira decorațiunile începând cu 1 decembrie curent, până pe 15 ianuarie 2021. Anunțul a fost făcut de edilul Capitalei Ion Ceban la ședința de pe 30 noiembrie a Primăriei.

„La 1 decembrie dăm start sărbătorilor de Crăciun. Avem peste 30 de locații în Chișinău unde vor fi decorațiuni de Crăciun, cel puțin până pe 15 ianuarie. Nu vom avea evenimente și târguri, din cauza situației epidemiologie, dar căldura sărăturilor de iarnă trebuie să intre în casa fiecăruia”, a spus Ion Ceban.

Menționăm că principalul brad din centrul Capitalei a fost instalat în scuarul Catedralei Metropolitane și a fost deja decorat. Inaugurarea oficială a sărbătorilor de iarnă va avea loc pe 1 decembrie.

În acest an sărbătorile de iarnă în Chișinău vor fi organizate altfel. Nu vor fi târguri de crăciun, comercianții nu-și vor putea expune mărfurile ca de obicei, iar în capul mesei va fi respectarea normelor anti-COVID-19.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!