/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Vin sărbătorile! Peste 30 de locații din Chișinău vor fi decorate pentru Revelion și Crăciun

30 noiembrie 2020, ora 10:19

Peste 30 de locații din orașul Chișinău vor fi decorate pentru Revelion și Crăciun. Locuitorii Capitalei vor putea admira decorațiunile începând cu 1 decembrie curent, până pe 15 ianuarie 2021. Anunțul a fost făcut de edilul Capitalei Ion Ceban la ședința de pe 30 noiembrie a Primăriei.

„La 1 decembrie dăm start sărbătorilor de Crăciun. Avem peste 30 de locații în Chișinău unde vor fi decorațiuni de Crăciun, cel puțin până pe 15 ianuarie. Nu vom avea evenimente și târguri, din cauza situației epidemiologie, dar căldura sărăturilor de iarnă trebuie să intre în casa fiecăruia”, a spus Ion Ceban.

Menționăm că principalul brad din centrul Capitalei a fost instalat în scuarul Catedralei Metropolitane și a fost deja decorat. Inaugurarea oficială a sărbătorilor de iarnă va avea loc pe 1 decembrie.

În acest an sărbătorile de iarnă în Chișinău vor fi organizate altfel. Nu vor fi târguri de crăciun, comercianții nu-și vor putea expune mărfurile ca de obicei, iar în capul mesei va fi respectarea normelor anti-COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram