Producătorii auto care fac mașini electrice acordă o mare şi maximă atenție siguranței bateriei – un element care funcţionează la o tensiune destul de înaltă şi care este protejat de structura corpului autovehiculului pentru a garanta integritatea sa în cazul unui accident, fără a pune în pericol oamenii din cabină.

Dar, după caz şi circumstanţe, care nu pot fi testate sau prevăzute din fabrici, toate eforturile depuse de ingineri de ani de zile par a fi spulberate.

Acum câteva zile, într-un accident rutier care s-a întâmplat în oraşul Corvallis din statul american Oregon, o Tesla Model 3 a fost ruptă în jumătate. Citeşte continuarea şivezi mai multe imagini foto/video de la faţa locului, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!