/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Sancțiuni UE și tancuri binecuvântate de preoți. Colaborator al Ambasadei Ruse, interzis în Moldova

Care este soarta sediului Judecătoriei Centru? Răspunsul lui Fadei Nagacevschi

01 decembrie 2020, ora 23:12

Ministrul Justiției spune că există mai multe locații unde ar putea fi transferată Judecătoria Centru, dar nu a fost găsit deocamdată un loc exact, iar soluțiile identificate urmează a fi discutate cu membrii Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). Declarația a fost făcută de către Fadei Nagacevschi în cadrul emisiunii Cutia Neagră de la TV8, pe 1 decembrie.

„Noi acum suntem în proces de identificare și în principiu cu CSM am identificat o anumită formulă pentru a transmite un bun unde urmează să fie transferat, construit un alt sediu. În genere noi trebuie să construim Palatul Justiției pentru Chișinău.

Pentru Judecătoria Centru noi am discutat anumite soluții, o să le prezentăm. Sunt mai multe locații. Se discuta Biroul de Statistică, problema era dar unde-l transferăm. La Botanica s-a identificat un anumit spațiu, dar toate aceste lucruri urmează a fi discutate cu CSM-ul și sistemul judecătoresc”, a spus Fadei Nagacevschi.

Dimineața de 26 noiembrie curent a fost cu ghinion pentru angajații și cetățenii care au venit la Judecătoria Chișinău, sediul Centru. Clădirea arăta ca după război, podeaua fiind scoasă, iar peste tot erau aruncate la nimereală bucăți de beton. Câțiva muncitori care erau acolo au spus că este vorba despre lucrări de reparație.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram