Grădinița nr. 101 din comuna Băcioi a fost redeschisă după reparația capitală. Valoarea totală a proiectului este de 1,13 milioane lei, dintre care 800 de mii de lei au fost alocați din bugetul municipal, potrivit Primăriei Chișinău.

Lucrările de reabilitare a sediului instituției preșcolare au fost desfășurate pe parcursul anului curent și se referă la: schimbarea acoperișului, termoizolarea tavanelor și a pereților exteriori, modernizarea rețelelor inginerești, renovarea grupurilor sanitare, precum și construcția unui sistem de ventilație. De asemenea, sălile de grupe au fost mobilate, iar blocul alimentar a fost dotat cu tehnică nouă de gătit.

Grădinița nr.101 din comuna Băcioi a fost dată în exploatare în anul 1968, iar de atunci sediul instituției nu a beneficiat de intervenții capitale sau renovare. Aici sunt instituționalizați 50 de copii.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!