/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

/FOTO VIDEO/ Mii de luminițe și decorațiuni. Pomul de Crăciun a fost inaugurat în centrul Chișinăului

01 decembrie 2020, ora 18:52

Pomul de Crăciun a fost inaugurat în centrul Capitalei. Chiar dacă e pandemie, magia sărbătorilor de iarnă nu poate să lipsească. Cu toate acestea, în acest an ne vom lipsi de târguri și iarmaroace.

Potrivit primarului, Ion Ceban, târgurile și iarmaroacele de Crăciun nu fi organizate din cauza crizei pandemice.

Amintim că, Programul cultural-artistic dedicat Crăciunului și Anului Nou, organizat de Primăria Chișinău va fi deosebit de ceilalți ani. Astfel, în scopul diminuarii riscurilor infectării cetățenilor cu coronavurus, majoritatea acțiunilor vor putea fi urmărite prin intermediul postului public de televiziune „Moldova 1” și pe rețelele de socializare, în direct și în reluare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram