/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

/FOTO VIDEO/ Tornadă violentă în Italia, în apropierea aeroportului din Catania

missing
01 decembrie 2020, ora 14:01

O tornadă a fost surprinsă în imagini uluitoare, în apropierea aeroportului Fontanarossa din provincia italiană Catania. Fenomenul s-a format după o furtună puternică și ploi abundente, transmite digi24.ro

Catania, o regiune din sudul Italiei, a fost lovită de o furtună puternică, urmată de o tornadă care a făcut mai multe pagube materiale. Numeroase case au rămas fără acoperiş, copacii au fost smulşi din rădăcini, iar stâlpii de iluminat s-au prăbuşit peste maşini, notează publicația meteogiornale.it.

Zeci de persoane au cerut ajutorul autorităţilor, după ce nu au mai putut intra în locuințe. Potrivit autorităților italiene, nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube de ordin material.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram