Horoscop Berbec – 1 decembrie 2020: Sunt posibile neînțelegeri legate de bani, bunuri care nu îți aparțin în totalitate sau pe care doar le administrezi. Bine ar fi să accepți să fii tu cel rezonabil, care caută soluții, nu motive de gâlceavă.

Horoscop Taur – 1 decembrie 2020: Chiar dacă te simți capabil să spui tot ce îți trece prin minte și nu ai spus până acum, ar fi bine să îți cântărești cu atenție vorbele și, mai ales, deciziile. Poate că evaluările tale nu sunt corecte.

Horoscop Gemeni – 1 decembrie 2020: Ești foarte aproape de rezolvarea unor probleme legate de muncă sau de starea de sănătate. Bine ar fi să nu-ți creezi altele, prin exprimări nepotrivite sau alte abordări neglijente.

Horoscop Rac – 1 decembrie 2020: Comunicarea cu cei dragi este ceva mai dificilă și încercările tale de a o readuce la ceea ce consideri tu a fi normal, pot duce la neînțelegeri și mai mari.

Horoscop Leu – 1 decembrie 2020: Este un moment delicat pentru evoluția relațiilor de familie și bine ar fi să reții această informație. Orice tentativă a ta de a forța situația poate duce la probleme și conflicte greu de rezolvat.

Horoscop Fecioară – 1 decembrie 2020: Dialogurile cu cei din anturajul apropiat, chiar și cele obișnuite, se pot dovedi mai dificile decât de obicei. Ori subiectul e unul sensibil pentru toți ori abordarea e greșită.

Horoscop Balanță – 1 decembrie 2020: Anumite probleme și complicații financiare sunt pe cale să se încheie, dar nu e deloc momentul potrivit pentru a începe să faci împrumuturi sau să dai ceva cu împrumut.

Horoscop Scorpion – 1 decembrie 2020: Ții, poate prea mult, la propriile idei, convingeri sau simple păreri și de aceea, poate, ajungi foarte ușor la conflicte cu cei din familie care nici nu se vor mai obosi să te convingă de ceva.

Horoscop Săgetător – 1 decembrie 2020: Există multe dedesubturi în situațiile pe care le-ai trăit în ultima perioadă, cele care au o continuare și astăzi. Însă acum nu e cel mai bun pentru a încerca să le descoperi.

Horoscop Capricorn – 1 decembrie 2020: Vin informații contradictorii din grupul de prieteni sau de la asociații într-un proiect anume, în care ești foarte implicat. Nu e cazul să le consideri decisive și nici să iei decizii pe baza lor, zicând că te aperi.

Horoscop Vărsător – 1 decembrie 2020: Anumite probleme profesionale, poate conflicte cu superiorii, se vor stinge de la sine. Cu condiția, bineînțeles, să nu creezi altele, din neatenție sau neglijență.

Horoscop Pești – 1 decembrie 2020: Anumite planuri, aspirații, dorințe asociate cu acestea, sunt pe cale să fie reevaluate, pentru a le adapta la realitatea prezentă. Deși simți nevoia să faci acest lucru astăzi, ar fi mai bine să renunți.

Libertatea

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!