/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Lewis Hamilton a fost testat pozitiv la COVID-19! Cum va afecta campionatul lipsa lui

missing
01 decembrie 2020, ora 19:11

Pilotul britanic Lewis Hamilton a fost testat pozitiv la COVID-19 şi nu va putea participa la Marele Premiu de Formula 1 de la Sakhir (Bahrain), programat pentru weekend-ul care vine.

Locul său, alături de Valtteri Bottas, ar putea fi ocupat de pilotul de rezervă Stoffel Vandoorne dacă va ajunge sănătors în Bahrain, deşi există zvonuri că ar putea fi angajat în asta, alternativ, Nico Hulkenberg sau pilotul Mercedes junior George Russell, actualmente activ la Williams, locul căruia va fi ocupat respectiv de Jack Aitken, pilotul de rezervă al echipei britanice. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram