Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a prezentat luni decoraţiunile de Crăciun de anul acesta de la Casa Albă, relatează Xinhua.

Preşedintele Donald Trump a publicat pe Twitter o înregistrare video în care soţia face un tur virtual al decoraţiunilor tradiţionale, menţionând că tema din acest an este „America the Great” şi că astfel se „aduce un omagiu măreţiei marii noastre naţiuni”, scrie Agerpres.

Pe lângă abundenţa de brazi verzi de Crăciun, împodobiţi cu lumini albe şi ornamente roşii, amplasaţi în săli şi de-a lungul coridoarelor, decoraţiunile includ un ornament cu mesajul “Be Best” şi o figurină sub formă de spital din satul de Crăciun miniatural, amplasată în Camera Roşie de la Casa Albă, un omagiu adus personalului sanitar şi altor lucrători esenţiali în perioada pandemiei.

„Salutăm eroii de zi cu zi ai Americii din cadrul serviciilor de intervenţie şi lucrătorii din prima linie. Ornamentele realizate manual scot în evidenţă numeroşii profesionişti şi voluntari care îşi servesc cu generozitate comunităţile”, potrivit cabinetului Primei Doamne.

Printre decoraţiunile ce pot fi văzute în înregistrarea video se numără un trenuleţ “White House Express” având inscripţionat pe vagoane mesajul „America cea frumoasă”, dar şi un pom de Crăciun amplasat în biblioteca Casei Albe, decorat cu o panglică dedicată aniversării a 100 de ani de la ratificarea celui de-al 19-lea Amendament, care a acordat femeilor dreptul de vot.

În premieră, replica anuală din turtă dulce a Casei Albe a inclus nu doar aripile de est şi de vest şi reşedinţa executivă, ci şi grădina de trandafiri şi grădina Primelor Doamne.

WASHINGTON, DC – NOVEMBER 30: A military aide walks through the East Colonnade as it is decorated for Christmas at the White House on November 30, 2020 in Washington, DC. This year’s theme for the White House Christmas decorations is “America the Beautiful.” (Photo by Drew Angerer/Getty Images)

The Red Room of the White House is decorated during the 2020 Christmas preview, Monday, Nov. 30, 2020, in Washington. (AP Photo/Patrick Semansky)

The Red Room of the White House is decorated during the 2020 Christmas preview, Monday, Nov. 30, 2020, in Washington. (AP Photo/Patrick Semansky)

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!