/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ „DERBY” în minifotbal. Mold Progress a învins-o pe Ecolux, în ultimul meci al anului

missing
01 decembrie 2020, ora 07:45

În ultima zi, înainte ca toate competițiile sportive de la noi din țară să fie suspendate, cele mai puternice două echipe de minifotbal și-au măsurat puterile. Campioana în exercițiu, Mold Progress, a obținut victoria, păstrând prima treaptă în clasament. În ultimul timp, tot mai mulți jucători importanți din fotbalul mare, fac pasul către minifotbal.

Ultima zi de minifotbal, din acest an, a culminat cu partida dintre Mold Progress Durlești și Ecolux, echipele de pe primele două locuri. Până la urmă, Mold Progress s-a impus cu 4 la 2. Pentru Ecolux au înscris Constantin Niță, dar și fostul jucător de la Rapid Ghidighici, Stanislav Luca. De partea cealaltă, autorii golurilor au fost Corneliu Păvălachi, Veaceslav Lisa, fost jucător al Sheriffului, dar și Marin Stan. Internaționalul nostru de futsal, care a marcat în poarta Franței, a reușit o dublă.

VICTOR NEGARĂ, JUCĂTOR MOLDPROGRESS: „Cred că este victoria tuturor, a întregii echipe. Începând de la suporteri, manager și până la toți noi. Fiecare a depus un efort pentru acest câștig.”

SINCRON: STANISLAV LUCA, JUCĂTOR ECOLUX: „O să învățăm din greșelile noastre, dacă nu putem din străine. Campionatul este lung. Mai avem încă destule etape, unde putem să ne revanșăm. O să lucrăm, pentru a recupera punctele pierdute astăzi.”

Campionatului Moldovei la minifotbal a intrat forțat în vacanță, după ce Comisia Națională Extraordinară în Sănătate Publică a suspendat competițiile sportive în perioada 30 noiembrie 2020 – 15 ianuarie 2021. În Campionatul de minifotbal participă 68 de echipe, din 20 de localități din țară.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram