/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Încă două goluri pentru Vitalie Damașcan, în Olanda. Fotbalistul nostru a reușit o dublă, într-un meci amical

missing
01 decembrie 2020, ora 21:24

Încă două goluri pentru Vitalie Damașcan, în Olanda. De această dată, fotbalistul nostru a reușit o dublă, într-un meci amical, câștigat de echipa sa, cu 5 la 1. Pentru Damașcan fotbalul nu s-a terminat încă, în acest an. El mai are multe meciuri importante, în campionatul Olandei.

Înainte de meciul cu VVV, din Eredivisie, Waalwijk, echipa lui Damașcan, a disputat un amical în compania lui Dordrech. Ultimele două goluri, din victoria cu 5 la 1, au fost marcate de către internaționalul nostru. Acum o săptămână, Damașcan a reușit să înscrie și într-un meci de campionat, contra lui Heereveen.

Vitalie Damașcan este în continuare jucătorul celor de la Torino, iar la Waalwijk se află sub formă de împrumut. Atacantul spune că revenirea în Italia, deocamdată, este un scop secundar.

VITALIE DAMAȘCAN, JUCĂTOR WAALWIJK: „– Clar că mi-ar plăcea să joc acolo. Dar, la moment nu are sens să vorbesc despre asta, pentru că eu sunt jucătorul lui RKC Waalwijk. Și capul meu, și toată concentrația mea, și toate gândurile mele sunt acum cu echipa aceasta”.

În acest sezon, Vitalie Damașcan a strâns șapte meciuri pentru Waalwijk, în Eredivisie, și a marcat două goluri. În momentul de față, echipa lui se află pe locul 12.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram