Încă două goluri pentru Vitalie Damașcan, în Olanda. De această dată, fotbalistul nostru a reușit o dublă, într-un meci amical, câștigat de echipa sa, cu 5 la 1. Pentru Damașcan fotbalul nu s-a terminat încă, în acest an. El mai are multe meciuri importante, în campionatul Olandei.

Înainte de meciul cu VVV, din Eredivisie, Waalwijk, echipa lui Damașcan, a disputat un amical în compania lui Dordrech. Ultimele două goluri, din victoria cu 5 la 1, au fost marcate de către internaționalul nostru. Acum o săptămână, Damașcan a reușit să înscrie și într-un meci de campionat, contra lui Heereveen.

Vitalie Damașcan este în continuare jucătorul celor de la Torino, iar la Waalwijk se află sub formă de împrumut. Atacantul spune că revenirea în Italia, deocamdată, este un scop secundar.

VITALIE DAMAȘCAN, JUCĂTOR WAALWIJK: „– Clar că mi-ar plăcea să joc acolo. Dar, la moment nu are sens să vorbesc despre asta, pentru că eu sunt jucătorul lui RKC Waalwijk. Și capul meu, și toată concentrația mea, și toate gândurile mele sunt acum cu echipa aceasta”.

În acest sezon, Vitalie Damașcan a strâns șapte meciuri pentru Waalwijk, în Eredivisie, și a marcat două goluri. În momentul de față, echipa lui se află pe locul 12.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!