Noi detalii despre moartea angajatului Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, care a fost găsit fără suflare pe 29 noiembrie, în adiacentul Palatului Național „Nicole Sulac”. 

Potrivit Poliției, decesului bărbatului în vârstă de 47 de ani a survenit în urma leziunilor primite.

„În cadrul acțiunilor speciale de investigație, cât și acțiunilor de urmărire penală efectuate de către angajații Direcției de Poliție a municipiului Chișinău a fost identificat și reținut suspectul în comiterea infracțiunii. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 20 de ani, originar din municipiul Chișinău”, spun polițiștii.

În timpul audierilor, acesta a declarat că între ei s-a iscat un conflict, ulterior, l-a lovit în regiunea feței, victima a căzut, iar el a fugit de la fața locului.

Pe caz a fost inițiată o cauză penală. Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore și se află în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliției. Conform legislației, suspectul riscă închisoare până la 20 de ani sau detențiune pe viață.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!