/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Tânăr de 20 de ani reținut în cazul angajatului MAI, care a fost găsit mort în adiacentul Palatului Național

missing
01 decembrie 2020, ora 12:16

Noi detalii despre moartea angajatului Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, care a fost găsit fără suflare pe 29 noiembrie, în adiacentul Palatului Național „Nicole Sulac”. 

Potrivit Poliției, decesului bărbatului în vârstă de 47 de ani a survenit în urma leziunilor primite.

„În cadrul acțiunilor speciale de investigație, cât și acțiunilor de urmărire penală efectuate de către angajații Direcției de Poliție a municipiului Chișinău a fost identificat și reținut suspectul în comiterea infracțiunii. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 20 de ani, originar din municipiul Chișinău”, spun polițiștii.

În timpul audierilor, acesta a declarat că între ei s-a iscat un conflict, ulterior, l-a lovit în regiunea feței, victima a căzut, iar el a fugit de la fața locului.

Pe caz a fost inițiată o cauză penală. Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore și se află în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliției. Conform legislației, suspectul riscă închisoare până la 20 de ani sau detențiune pe viață.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram