/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Două accidente grave în nordul ţării. Un şofer s-a răsturnat cu maşina-i sport, iar altul de 19 ani a decedat pe loc

missing
02 decembrie 2020, ora 10:54

Două accident grave s-au produs în raioanele Donduşeni şi Soroca, primul către miezul nopţii, iar al doilea în această dimineaţă. Din păcate, un şofer implicat într-un incident a decedat la ai săi doar 19 ani.

Contactată de AutoBlog.MD Svetlana Colesnic-Talpă, ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Donduşeni şi a celui din Soroca, ne-a putut spune următoarele. În jurul orei 23:00, o femeie a informat poliţia că în apropierea trecerii de un pasaj feroviar, din preajma satului Rediul-Mare din raionul Dondușeni, a derapat şi s-a răsturnat un automobil de marcă Porsche. Citeşte articolul mai departe şi vezi toate imaginile disponibile, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram