/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Horoscop. Berbecii trebuie să aibă grijă de sistemul lor nervos

missing
02 decembrie 2020, ora 08:00

Horoscop miercuri, 2 decembrie 2020. Numerele norocoase ale zilei sunt 1, 6, 18, 26 și 45, în timp ce culorile care vă pot face ziua mai frumoasă sunt roșu, roz și rose, potrivit impact.ro.

Berbec
Aveți grijă de sistemul vostru nervos, nu ezitați să luați suplimente dacă simțiți că nu sunteți în formă deplină. Oameni noi pot intra în viață ta, dar parcă nu simți neapărat această dorința de a-i cunoaște.

Taur
Începi ușor să îți mai revii din anumite trăiri și să te obișnuiești cumva cu starea actuală în care te aflii. Încearcă să nu reacționezi din impuls, ci mai degrabă adună-ți forțele pentru adaptare.

Gemeni

Poate e un moment bun să iei o pauză de la tot ce faci și să te gândești la prioritățile tale. Poate unele alegeri în trecut nu au fost chiar așa bune, sau unele cuvinte zise nu au fost adevărate. Nu ezită să admiți atunci când simți că ai greșit.

Rac
Ai timp de socializare, iar asta te ajută să te relaxezi. Fie că stai de vorba la telefon sau chiar te întâlnești cu cineva, este important să schimbi idei și energie.

Leu
Oportunitățile de a cunoaște oameni noi nu sunt neapărat interesante în aceste circumstanțe. Anumite idei bune vin din tot dezechilibrul, iar asta vă dă un pic de speranțâ.

Fecioară
Anumite drumuri astăzi nu vă aduc neapărat plăcere și parcă ați fi preferat să le evitați. Dar pe de altă parte, sunteți parte dintr-un tot mai mare decât propria voastră persoană.

Balanță
A păstra lucrurile în echilibru este specialitatea ta, mai ales că îți place să dezbați subiecte interesante. Încearcă să ceri păreri și de la persoanele avizate, pentru a te feri de neînțelegeri.

Scorpion
Ai grijă la acțiunile pe care le întreprinzi, mai ales că se pot isca discuții foarte ușor astăzi. E o zi bună pentru noi începuturi sau pentru noi planuri pe termen lung.

Săgetător
Toată energia ta trebuie folosită spre scopuri mărețe, deci nu te opri în lucruri mărunte și la subiecte simple. Unii oameni îți înțeleg exact prioritățile sau de ce te comporți într-un anume fel, iar celor care nu o fac, da-le timp.

Capricorn
Partenerul de viață are nevoie de susținerea voastră, ceea ce va solicită energia și atenția. Poate și din alte părți vin anumite griji, dar rezolvati-va fiecare problema pe rând.

Vărsător
Ajutorul pe care îl primești din partea celorlalți este direct proporțional cu karma pe care ți-ai creat-o din partea clor. Ai nevoie de energie pozitivă, ai nevoie de putere și iubire

Pești
Nu toate lucrurile sunt așa cum par, cum nu toți oamenii sunt cum vor să pară a fi. Cei din jur au nevoie de ajutorul și susținerea voastră. Aveți grijă de imunitatea voastră.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram