/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/VIDEO/ Doi răniți după un atac cu cuţit şi incendiu într-un supermarket la Haga

missing
02 decembrie 2020, ora 16:29

Două persoane au fost rănite miercuri în urma unui atac cu cuţitul şi a unui incendiu într-un supermarket în oraşul olandez Haga, potrivit poliţiei olandeze, citată de AFP.

În urma incidentului o parte a zonei centrale a oraşului a fost închisă. Poliţia afirmă că a fost semnalat un atac cu cuţitul şi un incendiu într-un supermarket din piaţa centrală a oraşului, Grote Markt. Incendiul a fost stins şi cei doi răniţi au fost transportaţi la spital, scrie Agerpres.

Întrebată de AFP despre o posibilă pistă teroristă, o purtătoare de cuvânt a poliţiei a răspuns că nu există „deocamdată vreun motiv cunoscut” al atacului.

Un elicopter al poliţiei caută un suspect ale cărui semnalmente sunt ”înalt, cu pielea închisă la culoare” şi în vârstă de circa 30 de ani, potrivit relatării acestei agenţii de presă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram