Între timp, președinta nou aleasă locuiește în apartamentul său din capitală. Chiar și așa, agenții de pază veghează la parterul blocului, iar vecinii nu sunt deranjați deloc de aceasta. Recent, Maia Sandu a spus că nu are de gând să locuiască în vila de la Condrița, însă a precizat că va căuta o altă utilizare pentru acest edificiu.

De două săptămâni, blocul de locuit, în care își are apartamentul și Maia Sandu, este vegheat de câțiva agenți de pază. Aceștia au și un loc special amenajat, la parter, care a apărut acolo încă anul trecut, atunci când aceasta se afla în fruntea Executivului.

„- Ați avut situații de pericol, care v-au pus pe jar? – Nu. – Oamenii nu sunt deranjați de faptul că stă paza aici? – Atât am putut să vă spun.”

„- Ce credeți despre faptul că aveți pază în scară? Nu vă deranjează? – Nu, e în regulă. Suntem mulțumiți că stă paza aici. Și băieții sunt foarte amabili.”

Anterior, Maia Sandu a declarat că nu va locui în vila de la Condrița. Mai mult, acum câteva zile, ea a precizat că va tăia costurile de întreținere a edificiilor administrate de Președinție și va căuta o altă utilizare pentru vila de la Condrița.

MAIA SANDU, PREȘEDINTA ALEASĂ: „Nu am fost niciodată la Condrița. Îmi este greu să spun ce utilizare eficientă. Vom merge acolo să vedem cum poate fi folosită această instituție în beneficiul țării. Cu privire la celelalte clădiri pe care le deține Președinția, trebuie să analizăm. Știu doar că se irosesc bani publici acolo. Știu că e lux exagerat.”

Totuși, aceasta a precizat că va munci în biroul din cadrul Președinției, bugetul căreia urmează, de asemenea, să-l micșoreze.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!