/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

/VIDEO/ Renunță la vila prezidențială? Maia Sandu locuiește în apartamentul său din Capitală, iar agenții de pază veghează la parterul blocului

missing
02 decembrie 2020, ora 20:40

Între timp, președinta nou aleasă locuiește în apartamentul său din capitală. Chiar și așa, agenții de pază veghează la parterul blocului, iar vecinii nu sunt deranjați deloc de aceasta. Recent, Maia Sandu a spus că nu are de gând să locuiască în vila de la Condrița, însă a precizat că va căuta o altă utilizare pentru acest edificiu.

De două săptămâni, blocul de locuit, în care își are apartamentul și Maia Sandu, este vegheat de câțiva agenți de pază. Aceștia au și un loc special amenajat, la parter, care a apărut acolo încă anul trecut, atunci când aceasta se afla în fruntea Executivului.

„- Ați avut situații de pericol, care v-au pus pe jar? – Nu. – Oamenii nu sunt deranjați de faptul că stă paza aici? – Atât am putut să vă spun.”

„- Ce credeți despre faptul că aveți pază în scară? Nu vă deranjează? – Nu, e în regulă. Suntem mulțumiți că stă paza aici. Și băieții sunt foarte amabili.”

Anterior, Maia Sandu a declarat că nu va locui în vila de la Condrița. Mai mult, acum câteva zile, ea a precizat că va tăia costurile de întreținere a edificiilor administrate de Președinție și va căuta o altă utilizare pentru vila de la Condrița.

MAIA SANDU, PREȘEDINTA ALEASĂ: „Nu am fost niciodată la Condrița. Îmi este greu să spun ce utilizare eficientă. Vom merge acolo să vedem cum poate fi folosită această instituție în beneficiul țării. Cu privire la celelalte clădiri pe care le deține Președinția, trebuie să analizăm. Știu doar că se irosesc bani publici acolo. Știu că e lux exagerat.”

Totuși, aceasta a precizat că va munci în biroul din cadrul Președinției, bugetul căreia urmează, de asemenea, să-l micșoreze.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram