/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Descoperă puterea unui leu cu noua promoție de iarnă de la StarNet

missing
03 decembrie 2020, ora 16:18

StarNet a lansat o nouă super promoție pentru consumatorii de internet și televiziune:  1 leu pe zi pentru orice serviciu!

Da, ai citit bine! În această iarnă, poți beneficia de internet, televiziune sau Android TV Box cu doar 1 leu pe zi, timp de 10 luni. Reprezentanții companiei consideră că toată lumea ar trebui să aibă acces la servicii telecom de calitate. Așa că, au micșorat substanțial din prețul abonamentelor, însă au păstrat aceeași calitate înaltă cu care te-au obișnuit.

Deci, hai să vedem ce primești pentru doar 1 leu pe zi.

Internet cu până la 1Gbps

Cu doar 1 leu pe zi ai internet cu viteza luminii pentru a transmite salutări și gânduri bune celor dragi în orice colț al lumii, pentru a studia și lucra de acasă ori, pur și simplu, pentru a explora lumea online. Datorită tehnologiei Fiberlink, ai parte de o calitate mai bună a semnalului și internet mai stabil și fiabil, cu viteză mare de transfer atât la download, cât și la upload.

Televiziune interactivă HD cu peste 200 de canale

Cu doar 1 leu pe zi, ai acces nelimitat la televiziunea viitorului – StarNet TV, pentru a descoperi filme și seriale de top și a trăi viața din plin alături de actorii tăi preferați. Te așteaptă un conținut media divers într-o singură aplicație, pe orice dispozitiv: televizor, tabletă sau smartphone.

Echipament TV de ultimă generație

Tot cu 1 leu pe zi poți lua în custodie și dispozitivul Android TV Box. Datorită acestuia, orice televizor poate fi transformat în unul smart, mai puternic și mai interactiv. Printr-o singură conexiune la televizor, beneficiezi de acces nelimitat la o mulțime de aplicații, jocuri, servicii multimedia și funcții interactive, precum Chromecast și Google Assistant.

Bonus: licență antivirus

Cei de la StarNet își doresc să ofere tuturor nu doar o experiență digitală inedită, dar și sigură. Astfel, au inclus în fiecare pachet de servicii câte o licență antivirus Bitdefender, pe care o oferă gratuit.

 

Spunem noi că oferta e prea bună ca să nu profiți de ea. Dacă dorești să afli mai multe detalii despre promoție, accesează promo.starnet.md  ori sună la numărul de telefon 022 845 555. Specialiștii de la StarNet te vor ajuta să alegi abonamentul potrivit pentru tine.

Conectează-te acum și descoperă puterea unui leu!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram