/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Drag race: Poate bate noul VW T-Roc R modelele Porsche Cayenne Coupe şi Mercedes-AMG GLE 53?

missing
03 decembrie 2020, ora 14:04

Poate bate noul VW T-Roc R modelele Porsche Cayenne Coupe (în versiune E-Hybrid) şi Mercedes-AMG GLE 53 în starturi de pe loc şi nu numai? Este o întrebare destul de interesantă, reieşind din preţul şi capacitatea acestor automobile, la care iată avem un răspuns.

Colegul nostru Mat Watson le-a putut aduce pe toate trei pe pista unui aerodrom pentru a le testa performanţele pe distanţa tradiţională de 402 metri. Iar pentru ca întrecerea să fie ceva mai neobişnuită, Mat şi-a invitat prietena, dar şi mama sa, să conducă două din cele trei maşini! Citeşte articolul mai departe şi vezi imaginile pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram