Vor fi instalate 50 coșuri cu un design modern pentru colectarea deșeurilor. Acestea vor fi amplasate în perioada imediat următoare la toate intersecțiile de-a lungul bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt și Constantin Negruzzi, anunță Primăria Capitalei. 

Containerele stradale de gunoi au un volum de 100 litri și sunt confecționate din materiale rezistente, în stil englezesc. Surse pentru achiziția acestora, în bază de concurs, au fost alocate din bugetul municipal.

Alte 250 pubele mici, urmează a fi instalate până la finele anului curent de Regia locativ – comunală, în preajma stațiilor de așteptare a transportului public din sectoarele capitalei.

Foto Iv Ceban/Facebook

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!