/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Horoscop 3 decembrie. Capricornii ar putea strica ceva în relațiile cu cei dragi, fără intenție

missing
03 decembrie 2020, ora 08:11

Ziua de joi, 3 decembrie, a pregătit multe surprize pentru nativii din horoscop, scrie libertatea.ro.

Horoscop Berbec – 3 decembrie 2020: O zi amestecată, cu tendințe diverse, dar care vine și cu o tentație destul de periculoasă, aceea de a te implica în chestiuni sau decizii care nu te privesc, gândind că așa îți vei proteja veniturile.

Horoscop Taur – 3 decembrie 2020: Crezi că scopul scuză mijloacele și dacă astăzi încalci, mai mult sau mai puțin, limitele legii sau ale bunului simț, nu se va supăra nimeni sau poate nici nu vor observa.

Horoscop Gemeni – 3 decembrie 2020: Incerci să îți ascunzi adevăratele intenții sub masca unor griji pe care le ei față de partenerii de afaceri sau membri ai familiei. Numai că cei vizați vor ști care este adevăru.

Horoscop Rac – 3 decembrie 2020: Există un risc important de pierdere a unor relații importante pentru viitorul unui proiect personal. Ar fi bine să ții pentru tine informațiile pe care le obții astăzi, indiferent cum vei face rost de ele.

Horoscop Leu – 3 decembrie 2020: Graba de a ajunge la o anumită concluzie poate duce la erori regretabile, în special când creionezi planuri de viitor, cum ar fi cele care ar trebui să îți aducă un progres profesional.

Horoscop Fecioară – 3 decembrie 2020: Ești tentat să faci planuri care implică cheltuieli imporante pentru alții, zicând că rezultatul îi va bucura și pe ei. Poate că așa va fi, dar ar fi mai sănătos să îi consulți înainte.

Horoscop Balanță – 3 decembrie 2020: Ar fi bine să eviți orice fel de planuri care vizează modernizarea casei sau orice altceva legat de casă. Evaluările pe care le faci astăzi pot fi afectate de exagerări.

Horoscop Scorpion – 3 decembrie 2020: Poți strica ceva esențial în relațiile importante, cum ar fi parteneriatele, de orice fel. Spui ce nu trebuie, cui nu trebuie sau te dai de gol singur pentru că nu gândești înainte de a vorbi.

Horoscop Săgetător – 3 decembrie 2020: Sunt posibile unele complicații la serviciu sau, pur și simplu, cheltuieli provocate de o problemă de sănătate. Orice ar fi, va trebui să faci tot ce poți ca să minimalizezi pierderile.

Horoscop Capricorn – 3 decembrie 2020: Ai putea strica ceva în relațiile cu cei dragi, fără intenție, doar pentru că, la un moment dat, nu vei mai dori să fii atent la ce spui și cui te adresezi.

Horoscop Vărsător – 3 decembrie 2020: Sunt posibile supărări în casă din cauza unor probleme delicate, pe care ar fi bine să le tratezi ca atare, cu delicatețe. Orice intervenție în forță va atrage reacții similare.

Horoscop Pești – 3 decembrie 2020: Este un moment destul de complicat, nu din cauza unor evenimente anume ci pentru că cei implicați le dau interpretări după cum le sunt firea și preocupările.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram