/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și un copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Inițiativele socialiștilor, de neclintit. Proiectele privind limbile vorbite și retransmiterea programelor rusești vor fi examinate de Parlament 

03 decembrie 2020, ora 10:53

Proiectul de lege cu privire la funcționarea limbilor vorbite pe teritoriul Republicii Moldova rămâne pe ordinea de zi a Parlamentului și urmează să fie examinat. Inițiativa Platformei DA privind excluderea de pe ordinea de zi nu a fost susținută de majoritatea deputaților. 

Nici Proiectul de lege cu privire la modificarea și completarea Codului serviciilor media audiovizuale al Republicii Moldova, care prevede retransmiterea programelor rusești, nu a fost exclus.

Și Grupul Pro Moldova a declarat că a venit cu propunerea privind excluderea acestor inițiative.

Proiectele socialiștilor au rămas neclintite, în timp ce inițiativele deputaților PAS și Platforma DA au fost respinse.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram