economie

Moldova Agroindbank – „Banca Anului” 2020 în Republica Moldova potrivit The Banker

03 decembrie 2020, ora 12:36
Distribuie:

MAIB urcă și în acest an pe podiumul performanței, fiind desemnată „Banca Anului” în Republica Moldova de prestigioasa revistă financiară britanică The Banker, parte a grupului Financial Times.

Premiile The Banker reprezintă una din cele mai înalte distincții în industria bancară, fiind o recunoaștere a excelenței și performanței, a plus valorii în relația cu clienții, a inovației și leadership-ului adus în comunitățile în care operează băncile din întreaga lume.

Potrivit experților publicației, anul 2020 a adus în fața sectorului bancar provocări nemaiîntâlnite. Sectorul a fost un pilon esențial pentru furnizarea stabilității și accesului la servicii vitale în aceste momente critice. Experții au pus un accent deosebit în acest an pe instituțiile bancare care și-au pliat strategia pentru a răspunde necesităților clienților și care și-au menținut reziliența în fața pandemiei.

”Pentru Moldova Agroindbank este o onoare să primească acest important premiu internațional din partea The Banker și să fie pe podiumul de premiere alături de cele mai bune bănci din lume. Cu certitudine, înalta distincție este o reconfirmare a eforturilor depuse pentru a susţine clienţii în această perioadă deloc simplă, a modelului de afaceri solid, a inovațiilor bancare. Deși 2020 este un an plin de provocări, în contextul pandemiei COVID-19, ne-a oferit și multiple oportunități de a ne servi clienții inclusiv de la distanță, datorită dedicației noastre pentru digitalizare. Dedic acest trofeu clienților Moldova Agroindbank, pentru că au ales să facă banking împreună cu cea mai bună bancă din Moldova, angajaților și acționarilor, pentru profesionalism și încredere”, a menționat Serghei Cebotari, Președintele Comitetului de Conducere al Moldova Agroindbank, cu ocazia primirii premiului The Banker.

Fondată în 1926, publicația The Banker este axată pe sectorul bancar și cel al piețelor financiare. Anual, The Banker premiază excelența din sectorul bancar în peste 100 de țări.

Premiul The Banker este a patra distincție internaţională primită de Moldova Agroindbank în anul 2020. Anterior, MAIB a primit titlul ”Best Digital Bank Moldova” din partea experților Global Banking and Finance Review, fiind apreciată ca cea mai digitalizată bancă din Moldova. ”Cea mai bună bancă din Moldova după calitatea activelor”, ”Cea mai bună bancă din Moldova după profitul înainte de taxe”, ”Cea mai bună bancă din Moldova după capitalizare în 2019” – sunt distincțiile acordate de Finance Central Europe, care a analizat minuțios portofoliul și indicatorii financiari ai MAIB. În opinia Global Finance, în 2020 Moldova Agroindbank este ”Cea mai bună bancă din Moldova”.

Iar în plan local, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova a conferit MAIB distincția „Mercuriul de Aur” la nominalizările ”Marca Comercială Responsabilă Social” și ”Reputație și încredere”, precum și premiul mare ”Mercuriul de Cristal” la nominalizarea ”Debutul anului” pentru lansarea LiberCard.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram