Cât de mult ne plac surprizele! Aplicația MyMoldtelecom îți aduce mii de surprize instant, în fiecare zi!

Intră zilnic în aplicația MyMoldtelecom, răzuiește cartonașul promoțional și câștigă săptămânal unul dintre cele 7 smartphone-uri de ultimă generație Xiaomi Redmi Note 9 Pro și multe cadouri garantate în fiecare zi: mii de minute, GB, SMS-uri sau șanse de participare la marea extragere.

Tot ceea ce trebuie să faci este să reinstalezi aplicația dacă deja o ai sau să o descarci de pe Google Play, să alegi contul de telefonie mobilă, internet mobil sau Prepay. Pe ecranul telefonului se va afișa câte un cartonaș promoțional, iar bonusul câștigat va fi activat automat în cont ca să te bucuri imediat de acesta.

Încă nu folosești MyMoldtelecom? Descarc-o acum și bucură-te din plin de avantajele utilizării aplicației: gestionezi conturile, achiți facturile sau activezi opțiuni, și mai și primești premii utile în fiecare zi.

Tombola este valabilă doar în aplicația MyMoldtelecom, versiunea Android.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!