/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Ştiai asta? Top producători auto care asamblează cele mai multe maşini într-un minut

missing
03 decembrie 2020, ora 16:40

Cu toţii ştim că, în lumea în care am ajuns să trăim, tehnologiile moderne de producţie le permit companiilor auto să facă în ansamblu câteva milioane de maşini pe an. Dar ştiaţi cu ce viteză au ajuns să lucreze unele?

Moneyshake a făcut un astfel de clasament care ne spune cine şi cât de multe produse scoate ca pe bandă rulantă. Dar înainte de toate aflaţi că în medie, anual, se fabrică 94 de milioane de motoare (pe baza cifrelor de producție din ultimii cinci ani) şi că alte zeci de maşini se vor face până când veţi da de capătul acestui articol! Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram