/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

„Unica metodă de a stopa acest dezmăț”. PDM salută blocarea tribunii de către deputații PAS și Platforma DA

missing
03 decembrie 2020, ora 13:51

Deputații democrați salută blocarea tribunii parlamentului de către deputații PAS și Platforma DA. „Este din păcate unica metodă de a stopa acest dezmăț”, se arată într-un comunicat de presă al fracțiunii.

„Normele democratice nu sunt norme matematice, când majoritatea decide de una sin
gură. Democrația adevărată este atunci când poziția minorității este respectată”, a declarat președintele PDM, Pavel Filip.

Potrivit președintelui PDM, acest amestec de proiecte despre limbă, identitate, Autonomia Găgăuză cu cel care reprezintă de fapt interese financiare este o încercare de a distrage atenția opiniei publice de la niște lucruri pe care se intenționează a le face, dar nu se dorește ca oamenii să le conștientizeze și să le înțeleagă. Ca exemplu a fost adus șiretlicul cu țigările prin care statul a fost prejudiciat anul acesta cu 160 milioane de lei și se încearcă acum legiferarea acestui mecanism pe viitor. Pe de o parte, se vorbește despre valori și pe de alta, se încearcă realizarea unor scheme financiare, a spus Pavel Filip.

Precizăm că ședința Parlamentului a fost reluată la ora 13:37, însă deputații Platformei DA și PAS continuă să boicoteze tribuna și scandează rușine.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram