Fracțiunea parlamentară PSRM îndeamnă deputații PAS să vină cu o moțiune împotriva Guvernului, dacă se opun proiectelor privind bugetul și politicii fiscale.

„Noi nu ne ținem de guvernare, noi am propus Maiei Sandu să preia Guvernul. Nu a dorit Maia Sandu. De ce? Pentru că face parte din tehnologii politice. În continuare, fracțiunea socialiștilor va fi activă și va susține proiectele bugetelor și politica fiscală. Dacă cineva dorește alt guvern, nu are de cât”, a menționat deputatul Vlad Batrîncea.

„Poftim, demiteți Guvernul”, mai spune Vlad Batîncea, în cadrul  briefing de presă.

Precizăm că deputații PAS și Platformei DA s-au opus examinării proiectului politicii fiscale și bugetului de stat pentru 2021, semnalând anumite probleme. Și reprezentanții PDM au declarat că nu vor susține inițiative.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!