/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Fracțiunea PSRM, după evenimentele din Parlament: „Poftim, demiteți Guvernul”

missing
03 decembrie 2020, ora 13:28

Fracțiunea parlamentară PSRM îndeamnă deputații PAS să vină cu o moțiune împotriva Guvernului, dacă se opun proiectelor privind bugetul și politicii fiscale.

„Noi nu ne ținem de guvernare, noi am propus Maiei Sandu să preia Guvernul. Nu a dorit Maia Sandu. De ce? Pentru că face parte din tehnologii politice. În continuare, fracțiunea socialiștilor va fi activă și va susține proiectele bugetelor și politica fiscală. Dacă cineva dorește alt guvern, nu are de cât”, a menționat deputatul Vlad Batrîncea.

„Poftim, demiteți Guvernul”, mai spune Vlad Batîncea, în cadrul  briefing de presă.

Precizăm că deputații PAS și Platformei DA s-au opus examinării proiectului politicii fiscale și bugetului de stat pentru 2021, semnalând anumite probleme. Și reprezentanții PDM au declarat că nu vor susține inițiative.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram