Vicepreședintele Platformei DA, Alexandr Slusari, a anunțat pe o rețea socială că astăzi Vladimir Vitiuc ar putea vicepreședinte al Parlamentului, Sergiu Sârbu va conduce comisia parlamentară de securitate, iar Marina Tauber – comisia de mediu și dezvoltare regională. Astfel, potrivit lui Slusari, coaliția dintre PSRM și Partidul Șor va fi legalizată. Pe de altă parte, deputata Partidului Șor,Marina Tauber, spune că nu va comenta declarațiile lui Slusari.

Azi Vladimir Vitiuc devine vicepreședinte al Parlamentului, Sergiu Sârbu – va conduce comisia parlamentară de securitate, Violeta Ivanov – Comisia politica externă și Marina Tauber – Comisia mediu și dezvoltare regională. Vor fi schimbări importante și în cadrul delegațiilor parlamentare internaționale. Căsătoria civilă Șordon va fi legalizată și toata țara, inclusiv alegătorii socialiștilor, pot striga „Горько””, a scris Slusari pe pagina sa de Facebook.

Contactată de către tv8, Marina Tauber a spus că nu ar fi corect să comenteze cuvinetele lui Slusari: „Cu declarații privind schimbările care urmează voi reveni sau în plenul ședinței sau după”.

Sergiu Sârbu nu a răspuns deocamdată la telefon.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!