/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

„Condamnăm încălcarea procedurilor de adoptare a legilor în Parlament.” Promo-LEX invită societatea civilă la un protest on-line

missing
04 decembrie 2020, ora 10:18

Asociația Promo-LEX invită societatea civilă la un protest online. Într-un comunicat de presă, organizația se arată îngrijorată de faptul că o serie de legi importante au fost adoptate în grabă în Parlament.

„Suntem îngrijorați și regretăm modul în care în aceste zile sunt votate în grabă o serie de legi foarte importante în Parlamentul Republicii Moldova. Condamnăm lipsa transparenței, lipsa consultărilor publice, precum și încălcarea procedurilor de adoptare a legilor în Parlament. Chemăm forțele politice să respecte legislația, procedurile legislative și alte condiții ale unui Stat de Drept”, se arată în comunicat.

Precizăm că în ședința din 3 decembrie, mai multe legi au fost votate în Parlament în timp ce deputații din opoziție protestau și au blocat tribuna parlamentului, protestul ulterior a escaladat în altercații între parlamentari.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram