Asociația Promo-LEX invită societatea civilă la un protest online. Într-un comunicat de presă, organizația se arată îngrijorată de faptul că o serie de legi importante au fost adoptate în grabă în Parlament.

„Suntem îngrijorați și regretăm modul în care în aceste zile sunt votate în grabă o serie de legi foarte importante în Parlamentul Republicii Moldova. Condamnăm lipsa transparenței, lipsa consultărilor publice, precum și încălcarea procedurilor de adoptare a legilor în Parlament. Chemăm forțele politice să respecte legislația, procedurile legislative și alte condiții ale unui Stat de Drept”, se arată în comunicat.

Precizăm că în ședința din 3 decembrie, mai multe legi au fost votate în Parlament în timp ce deputații din opoziție protestau și au blocat tribuna parlamentului, protestul ulterior a escaladat în altercații între parlamentari.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!