/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Bufniță, zimbru, berbec, pupăză și rândunică. Șase billboard-uri din Capitală - pictate live de un street artist

04 decembrie 2020, ora 18:05

Săptămâna trecută, o vinărie din țară a lansat proiectul „Living Billboards”, în cadrul căruia șase panouri publicitare din Capitală sunt pictate live. Duminică, 29 noiembrie, pe bd. Dacia, primul billboard a fost îmbrăcat în culori vibrante de street artistul Dmitri Potapov. Al doilea, pe Viaduct, a prins viață pe 2 decembrie. Următorul performance va avea loc în weekend, 5 decembrie, pe bd. Alba-Iulia.

Street artistul ilustrează o serie de animale, reproduse și pe sticlele colecției de vinuri Animaliens: bufniță, zimbru, berbec, pupăză și rândunică. Cei curioși sunt invitați să admire procesul și să imortalizeze momentul începând cu ora 9. 

Performance events care au avut loc și care urmează:

  • 29 noiembrie, bd. Dacia intersecție cu str. Cuza Vodă
  • 2 decembrie, Viaduct, în fața stației Lukoil
  • 5 decembrie, bd. Alba-Iulia intersecție cu str. Caragiale
  • 9 decembrie, str. Calea Ieșilor intersecție cu str. Bariera Sculeni
  • 13 decembrie, str. Calea Moșilor 7
  • 16 decembrie, bd. Mircea cel Bătrân 6, în fața magazinului Fidesco

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram