Săptămâna trecută, o vinărie din țară a lansat proiectul „Living Billboards”, în cadrul căruia șase panouri publicitare din Capitală sunt pictate live. Duminică, 29 noiembrie, pe bd. Dacia, primul billboard a fost îmbrăcat în culori vibrante de street artistul Dmitri Potapov. Al doilea, pe Viaduct, a prins viață pe 2 decembrie. Următorul performance va avea loc în weekend, 5 decembrie, pe bd. Alba-Iulia.

Street artistul ilustrează o serie de animale, reproduse și pe sticlele colecției de vinuri Animaliens: bufniță, zimbru, berbec, pupăză și rândunică. Cei curioși sunt invitați să admire procesul și să imortalizeze momentul începând cu ora 9. 

Performance events care au avut loc și care urmează:

  • 29 noiembrie, bd. Dacia intersecție cu str. Cuza Vodă
  • 2 decembrie, Viaduct, în fața stației Lukoil
  • 5 decembrie, bd. Alba-Iulia intersecție cu str. Caragiale
  • 9 decembrie, str. Calea Ieșilor intersecție cu str. Bariera Sculeni
  • 13 decembrie, str. Calea Moșilor 7
  • 16 decembrie, bd. Mircea cel Bătrân 6, în fața magazinului Fidesco

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!