Un bărbat aflat în stare de inconștiență pe o stradă din orașul Bălți a fost salvat de către doi carabinieri în seara zilei de 3 decembrie.

Fiind în afara orelor de serviciu, în drum spre domiciliu, pe strada Feroviarilor din orașul Bălți, cei doi carabinieri au observat un bărbat care zăcea la sol, fiind în stare de inconștiență. Carabinierii s-au apropiat de bărbat pentru a clarifica situația și a-i acorda ajutor, iar la fața locului a fost solicitată ambulanța.

Foto: Inspectoratul General de Carabinieri al MAI

Ulterior, bărbatul a fost preluat de către echipajul medical sosit la chemare și transportat la Spitalul Clinic Municipal Bălți. Toate circumstanțele se stabilesc.

Foto: Inspectoratul General de Carabinieri al MAI

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!