/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Zăcea la sol, în stare inconștientă. Un bărbat, salvat de carabinieri la Bălți

missing
04 decembrie 2020, ora 12:06

Un bărbat aflat în stare de inconștiență pe o stradă din orașul Bălți a fost salvat de către doi carabinieri în seara zilei de 3 decembrie.

Fiind în afara orelor de serviciu, în drum spre domiciliu, pe strada Feroviarilor din orașul Bălți, cei doi carabinieri au observat un bărbat care zăcea la sol, fiind în stare de inconștiență. Carabinierii s-au apropiat de bărbat pentru a clarifica situația și a-i acorda ajutor, iar la fața locului a fost solicitată ambulanța.

Foto: Inspectoratul General de Carabinieri al MAI

Ulterior, bărbatul a fost preluat de către echipajul medical sosit la chemare și transportat la Spitalul Clinic Municipal Bălți. Toate circumstanțele se stabilesc.

Foto: Inspectoratul General de Carabinieri al MAI

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram