Președinta aleasă, Maia Sandu, a avut astăzi o întâlnire cu mitropolitul Chișinăului şi al întregii Moldove, Vladimir.  

„Astăzi am avut o întrevedere cu Înalt Preasfinţitul Vladimir, Mitropolit al Chișinăului şi al întregii Moldove, la care i-am mulțumit pentru felicitările adresate cu ocazia alegerii în funcția de Președinte al Republicii Moldova. Am adus mulțumiri și pentru darul Mitropolitului Vladimir – o Icoană a Maicii Domnului. Am discutat despre perioada dificilă prin care trece țara noastră și cum putem ajuta oamenii să treacă mai ușor prin criză”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Precizăm că președinta aleasă Maia Sandu a mai anunțat astăzi pe rețelele sociale că a avut o discuție telefonică cu premierul Ion Chicu. Principalele subiecte pe care s-au axat cei doi au fost bugetul pentru anul 2021 și demisia Guvernului.

„Am avut o discuție telefonică cu prim-ministrul Ion Chicu. I-am spus că bugetul prezentat de Guvern nu este în măsură să ajute cetățenii, dimpotrivă, conține scheme din care deputați corupți vor scoate bani în continuare. I-am spus că țara are nevoie de un alt Parlament și de un alt Guvern. Demisia guvernului este cea mai scurtă cale spre acest obiectiv”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!