/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Mihai Popșoi a anunțat că PAS nu va participa la ședința Parlamentului de astăzi

missing
04 decembrie 2020, ora 14:30

Mihai Popșoi spune că PAS nu va participa la ședința Parlamentului anunțată pentru orele 15.00. Potrivit lui, este clară coaliția PSRM – Partidul Șor, iar membrii PAS cred că această sfidare nu mai poate continua.

„Ceea ce s-a întâmplat ieri este absolut ilegal, acele votări de legi. De asemenea, ceea ce s-a întâmplat astăzi la ședința Biroului Permanent este la fel ilegal. Această sfidare nu mai poate continua”, a declarat Popșoi într-un briefing de presă.

De asemenea, acesta spune că socialiștii trebuie să se gândească foarte bine până unde vor să meargă și ce cost sunt gata să achite, pentru că Dodon poate pleca oricând, iar socialiștii vor trebui să rămână în țară și să dea explicații.

Amintim că, Parlamentul se întrunește astăzi, la ora 15.00, în ședință. Decizia a fost luată tot astăzi de către Biroul Permanent. Pe ordinea de zi au fost incluse 16 subiecte.

Printre proiectele care vor fi dezbătute astăzi în plenul parlamentului se numără și Proiectul de lege cu privire la statutul judecătorului, dar și Proiectul de hotărâre cu privire la numirea în funcție a unui viceguvernator a Băncii Naționale a Moldovei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram