Directorul unei companii imobiliare va compărea pe banca acuzaților pentru tentativă de contrabandă cu valută, estimată la peste 1,7 milioane de lei. Procuratura raionului Hîncești a finalizat și expediat în judecată dosarul de învinuire a acestuia.

Potrivit Procuraturii Generale (PG), acțiunile ilicite ale inculpatului au fost deconspirate pe 11 noiembrie curent, de către inspectorii vamali ai Postului Leușeni, în momentul în care acesta încerca să scoată, prin contrabandă, din Republica Moldova 84 450 de euro.

Fiind audiat de procurori, acesta a refuzat să dea declarații, făcând uz de acest drept procesual.

În cadrul acțiunilor de urmărire penală mijloacele valutare depistate au fost indisponibilizate prin aplicarea sechestrului, cu dispunerea lor pe contul Agenției de Recuperare a Bunurilor Infracționale a CNA.

Inculpatul este cercetat în stare de libertate, având interdicția de a părăsi țara.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!