/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Dodon și-a strâns lucrurile de la Condrița și s-a mutat înapoi în locuința sa. A luat și borcanele cu „tușonkă”

04 decembrie 2020, ora 20:50

Igor Dodon deja și-a strâns toate lucrurile de la Condrița și s-a mutat înapoi în locuința sa. A luat cu el, inclusiv borcanele cu „tușonkă”, pentru că, zice el, Maia Sandu nu are ce face cu ele. Totodată, președintele în exercițiu își face griji că noua șefă a statului va distruge tot ce a lăsat el acolo și tot ce a reparat pe parcursul ultimilor patru ani. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii săptămânale Președintele Răspunde.

IGOR DODON, PREȘEDINTE ÎN EXERCIȚIU: „Să se ducă acolo, să se strice tușonka sau ce mai e acolo? Glumesc. Tot ce este al nostru, soția a luat și a trecut la casa noastră, în rest este regulă, este pește în iaz mult. Sunt cerbi pe teritoriu. Cred că o să distrugă tot”.

Dodon a spus că a semnat și un act de primire-predare, după ce a plecat de la Condrița, astfel ca să nu fie acuzat că ar fi luat cu el și careva bunuri care nu îi aparțin. Acum câteva zile, Maia Sandu a declarat că nu a fost niciodată în vila de la Condrița și că nu are de gând să locuiască acolo, așa că va găsi o altă utilizare pentru acest edificiu.

Între timp, o petiție online cere ca vila prezidențială să fie transformată într-un centru de plasament pentru femeile care sunt victime ale violenței și hărțuirii domestice.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram