Igor Dodon deja și-a strâns toate lucrurile de la Condrița și s-a mutat înapoi în locuința sa. A luat cu el, inclusiv borcanele cu „tușonkă”, pentru că, zice el, Maia Sandu nu are ce face cu ele. Totodată, președintele în exercițiu își face griji că noua șefă a statului va distruge tot ce a lăsat el acolo și tot ce a reparat pe parcursul ultimilor patru ani. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii săptămânale Președintele Răspunde.

IGOR DODON, PREȘEDINTE ÎN EXERCIȚIU: „Să se ducă acolo, să se strice tușonka sau ce mai e acolo? Glumesc. Tot ce este al nostru, soția a luat și a trecut la casa noastră, în rest este regulă, este pește în iaz mult. Sunt cerbi pe teritoriu. Cred că o să distrugă tot”.

Dodon a spus că a semnat și un act de primire-predare, după ce a plecat de la Condrița, astfel ca să nu fie acuzat că ar fi luat cu el și careva bunuri care nu îi aparțin. Acum câteva zile, Maia Sandu a declarat că nu a fost niciodată în vila de la Condrița și că nu are de gând să locuiască acolo, așa că va găsi o altă utilizare pentru acest edificiu.

Între timp, o petiție online cere ca vila prezidențială să fie transformată într-un centru de plasament pentru femeile care sunt victime ale violenței și hărțuirii domestice.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!