Și Partidul Democrat (PD) va boicota ședința de pe 4 decembrie a Parlamentului. Despre aceasta a declarat liderul fracțiunii Pavel Filip în cadrul unui briefing de presă în Legislativ. „Nu vom participa la nunta anului”, a spus deputatul. 

„Din câte vedem, astăzi continuă nunta de ieri. Deja Comisiile care erau conduse anterior de către PD vor trece la noua fracțiune, Partidul „Șor”. Avem o nouă coaliție, totul este clar. De ce vă este rușine de noii parteneri, mireasa nu se supără că o lăsați în colț. Probabil că înțelegeți că ați bătut palma cu cei care au tangență cu furtul miliardului. Înțelegeți că altcineva nu ar fi ridicat mâna. E păcat, pentru că ați avut șansa să faceți ceva bun pentru această țară. E clar că nu ați rezistat. V-ați găsit un partener care nu are problemă să voteze legi împotriva țării. S-a mers prea departe. După ziua de ieri s-au călcat niște linii roșii. Oamenii nu vor mai răbda, au spus clar că vor altceva, mai devreme s-au mai târziu oamenii vor obține ceea ce-și doresc, iată de ce PD va boicota ședința de azi a Parlamentului. Nu vom participa la nunta anului”, a spus Pavel Filip.

Menționăm că și Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a anunțat că va boicota ședința de pe 4 decembrie a Parlamentului.

Știrea se actualizează.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!